dijous, 13 de novembre del 2008

Una setmana interessant


Setmana del 3 al 7 de novembre.

Aquesta setmana ha estat prou bé!

Dimarts, la nostra delegada i subdelegada a l'hora del pati van assistir a una reunió, per tal de parlar de la convocatòria de vaga prevista per al dijous 13 d'aquest mes. Després del pati ens van explicar a tota la classe els motius pels quals s'havia convocat aquesta vaga i totes les condicions que s'havien exposat anteriorment a la reunió.

Dimecres, vam tenir un petit entrebanc. Una de les nostres companyes va fer servir el mòbil a l'hora de classe i la professora se'n va adonar, amb la conseqüència que va anar a direcció amb el mòbil i de seguida la directora ens va tornar a explicar les normes del centre.

També aquest dia, com l'anterior dimecres, es va cancelar l'excursió! I un dels nostres companys va ser expulsat per una setmana.

Divendres, vam lliurar tots els nostres invents, logotips i fotos per als concursos de la setmana de la ciència.

I tots vam sortir de classe pensant en l'excursió del dilluns al zoològic, la nostra primera excursió!

Leidy G.


Vam fer un examen de català, molt fàcil, per cert. Els de primer d'ESO aquest any estem molt a gust en aquest institut. Els professors són molt agradables (no sóc pilota), i els nens també, i si entres en un lloc nou i la gent és agradable, és molt més fàcil integrar-se. He escrit això perquè hi ha un company a la nostra classe que ha vingut d'una escola d'un altre poble i no coneixia a ningú, i es veu que ara ha fet amics i es troba a gust a l'institut.

Javi G.