dimarts, 25 de novembre del 2008

Setmana del 17 al 21 de novembre


El dilluns vam fer un examen de castellà, concretament del tema 2. A mi m'hauria agradat més si hagués estat com el de la setmana passada, però no es pot demanar més.
El dimarts vam fer l'examen de socials del tema 10, que era Mesopotàmia i Egipte. Sí: ja teníem una altra setmana d'exàmens. Sort que la Montse i en Toni van tenir pietat i els seus els van posar per d'aquí a dues setmanes.
Marina B.


Ha sigut una setmana que ha passat bastant ràpida. El dimecres, a Ensenyaments Alternatius, vàrem fer uns dibuixos a la pissarra. Havien de tenir a veure amb el dibuix del company anterior. El que va fer més gràcia és que hi havia dibuixos que no s'entenien.

Lydia C.


Dijous va ser un dia normal, però vam tenir examen de tecnologia. Va ser una mica difícil, però tots el vam acabar ràpid. Després de l'examen no va passar res d'especial.

Sergio H.


El divendres va ser una mica interessant, perquè vam mirar cèl·lules pel microscopi. L'Álex, el professor d'anglès, no va venir, i vam tenir dos professors. Després vam anar cap a casa.

Alexandra R.