dimecres, 25 de febrer del 2009

Setmana de carnestoltes


Setmana del 16 al 20 de febrer.

Aquesta setmana va ser molt divertida i molt diferent a les altres. Durant les hores de tutoria vam fer la proposta de la setmana de carnestoltes, cada dia hauríem d'anar amb alguna cosa. Dilluns vam anar amb corbata, dimarts amb les sabates diferents, dimecres amb la roba al revés, dijous amb un pentinat original i la cara pintada, i divendres... amb pijama! Tots teníem moltes ganes que arribés aquesta setmana. En algunes escoles ja ho havien fet, però per altres era una cosa nova. Ho vam mantenir en secret durant unes quantes setmanes, per això, quan ens vam adonar que els nens de 1r B també ho feien, ens vam pensar que ens havien copiat i ens vam enfadar. Però al final ens ho vam passar molt bé tots. I el més divertit va ser la cara de sorpresa dels professors i alumnes d'altres cursos al veure'ns.

Sandra T.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta setmana va ser prou interessant. Els nostres companys de segon i tercer ens van tractar de bojos...
Però nosaltres ens ho estaven pasant molt be i a qui li agradés bé i a qui no també, l'important es que per nosaltres va ser genial i que ningú ens ho pot treure!
Van fer un examen de català amb els cabells i la cara pintada...
En fi ... que nosaltres som així i ens tenim els uns als altres per tot.
Leidy.

Anònim ha dit...

En aquesta setmana ens ho vam passar molt bé, encara que alguns companys es reien de nosaltres però nosaltres passavem d'ells.
Va ser una setmana molt divertida i ens vam riure molt. Sobretot el divendres que anavem amb pijama, sabatilles de anar per casa i peluix.
També ens vam fer fotos.

Anònim ha dit...

Aquesta setmana ha estat la més dibertida i la més original gràcies a les nostres idees i també perquè a l'hora del pati, uns quants companys de cada classe, ens vam treure la vergonya i vàrem cantar i ballar la cançó de "l'ULELE" seguint el que feia la Mariona de 1rB.

Celiia*