dimecres, 10 de juny del 2009

Setmana de l'1 al 5 de juny


Aquesta setmana ha estat prou interessant. Per una part hem tingut exàmens durant tota la setmana, i per un altra part tenim l'emoció que això ja s'acaba.
Dimecres, a més, vam anar al pavelló a veure una obra de teatre que feien uns alumnes d'un institut de Blanes, que va estar molt bé, i amb els nostres companys de tercer ens ho vam passar molt bé!
Després tots junts vam sortir a ballar al mig de la pista fins un quart de dues.
I res, dir a tots els companys que sort als qui hagin d'anar a suficiència i excel·lència, que és la recta final i que després hi ha tot l'estiu per davant!
Aquest curs ha passat molt ràpid i ha sigut molt divertit. La nostra classe és la millor i poc a poc ens hem anat coneixent tots els companys!

Leidy G.


Dilluns dia 1

Estàvem nerviosos perquè aquesta setmana teníem els exàmens finals. Tothom no feia res més que parlar-ne: que si són molts temes, que si és molt fàcil...
El dia va sortir bé. A la tarda vam veure una pel·lícula a la sala d'audiovisuals, Crepúsculo. Va estar molt bé, però no la vam poder acabar de veure i ens vam quedar amb la intriga de com devia acabar.

Dimarts dia 2

Teníem l'examen final de mates i el de català. Estàvem nerviosos. El matí va passar volant, però la tarda se'ns va fer llarga: dues hores fent exàmens. Una nena de la classe tenia mal a la mà i la pobra va haver de fer els exàmens. Tot va sortir bé: no eren gaire difícils.

Dimecres dia 3

Vam anar al pavelló a veure teatre musical. Ens vam divertir molt ballant i al final tots els nens van anar a demanar el messenger d'una nena molt maca. A la tarda tothom parlava d'ella. També vam fer dos exàmens, un de música al matí i un de naturals.

Dijous dia 4

Un examen de tecnologia, que no ens agrada gens. L'examen era fàcil però hi havia gent que deia les respostes sense que el professor se n'adonés. L'hora del pati va ser normal: molt de xivarri, gent corrent perquè jugaven, gent rient... Com sempre.

Divendres dia 5

Per fi no teníem examen! Érem lliures! S'han acabat els exàmens finals però no es queda aquí, això: encara queden els de suficiència i excel·lència. Ha sigut un dia normal i corrent. A anglès hem mirat una pel·lícula d'humor, ens feia riure molt. No l'hem pogut acabat de veure. A ciències naturals hem fet les mescles homogènies i heterogènies.

Alanis V.